Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протокол установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області

опубліковано 31 січня 2022 о 10:32

П Р О Т О К О Л   

  установчих зборів для формування  Громадської  ради  при  Головному  управлінні ДПС в Івано-Франківській області

 20.01.2022                                                                  м. Івано-Франківськ

Присутні:

представники інститутів громадянського суспільства – учасники установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області (відповідно до протоколу  засідання Ініціативної групи від 23.12.2021 року №2) в кількості 14 осіб (список додається.

Представники ГУ ДПС в області:

начальник ГУ ДПС Столярик Ірина;

начальник відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС Мороз Мар’яна;

заступник начальника відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС Назарчук Олена.

Відкрив засідання Голова ініціативної групи  з  підготовки  установчих  зборів  для формування  Громадської  ради  при  Головному  управлінні ДПС в Івано-Франківській області Микитка Геннадій, який запропонував наступний порядок денний:

1. Обрання голови установчих зборів.

2. Обрання секретаря установчих зборів.

3.Інформація про проведену роботу Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при ГУ ДПС в Івано-Франківській області.

4. Визначення кількісного та персонального складу Громадської ради.

5. Обрання складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

6. Обговорення проекту Положення про Громадську раду.

7. Різне.

ГОЛОСУВАЛИ: за запропонований порядок денний

«За» – одноголосно.

З питання 1 порядку денного:

ВИСТУПИВ: голова Івано-Франківського територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Ігор Вінтонюк, який запропонував обрати головою установчих зборів президента Центру європейської інтеграції Микитку Геннадія.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» – 14

«проти» – 0

«утримався» – 1.

ВИРІШИЛИ: головою установчих зборів обрати президента Центру європейської інтеграції Микитку Геннадія.

З питання 2  порядку денного

ВИСТУПИВ: голова установчих зборів Микитка Геннадій, який запропонував обрати секретарем установчих зборів заступника начальника відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС в області  Назарчук Олену.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» – одноголосно.

ВИРІШИЛИ: секретарем установчих зборів обрати заступника начальника відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС в області Назарчук Олену.

З питання 3  порядку денного

ВИСТУПИВ: Микитка Геннадій - голова Ініціативної групи, який поінформував про результати роботи Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при ГУ ДПС в Івано-Франківській області.

Зокрема зазначив, що склад Ініціативної групи затверджено наказом Головного управління ДПС в Івано-Франківській області від 12.11.2021 № 538. Ініціативною групою проведено два засідання: 12.11.2021 року та 23.12.2021 року, що оформлено протоколами №1 та №2 та ухвалено такі рішення:

1) обрано головуючого та секретаря ініціативної групи;

2) визначено дату та місце проведення установчих зборів;

3) затверджено форму заяви та перелік документів, необхідних для підготовки та подання інститутами громадянського суспільства;

4) узгоджено тексти повідомлення для громадськості.

Усі інформаційні матеріали разом зі зразками документів розміщено у розділі «Громадська рада» на вебпорталі Головного управління ДПС в Івано-Франківській області.

За результатами аналізу документів сформовано список з 20 кандидатів, рекомендованих членами ініціативної групи для участі в установчих зборах з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області. Ініціативною групою встановлено, що пакети документів оформлені відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” та рекомендацій ініціативної групи.  

З питання 4  порядку денного

ВИСТУПИВ: голова установчих зборів Микитка Геннадій, який запропонував затвердити склад Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області в кількості 20 представників, з числа поданих заяв від інститутів громадянського суспільства, шляхом відкритого голосування.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» – одноголосно.

ВИРІШИЛИ: затвердити склад Громадської ради у кількості 20 осіб.

ВИСТУПИВ: голова установчих зборів Микитка Геннадій, який озвучив список кандидатів, делегованих ІГС до Громадської ради та запропонував включити до складу Громадської ради усіх кандидатів, зазначених у списку.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» – одноголосно.

З питання 5  порядку денного

ВИСТУПИВ: голова установчих зборів Микитка Геннадій, який запропонував затвердити результати голосування та включити до складу Громадської ради при ГУ ДПС в Івано-Франківській області 20 осіб (список додається).

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» – одноголосно.

ВИРІШИЛИ: затвердити персональний склад Громадської ради при ГУ ДПС в Івано-Франківській області згідно озвученому списку.

З питання 6  порядку денного

ВИСТУПИЛА: начальник відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС в області Мороз Мар’яна, яка ознайомила з проєктом Положення про Громадську раду при ГУ ДПС в Івано-Франківській області.

ВИСТУПИВ: голова установчих зборів Микитка Геннадій, який запропонував прийняти за основу та схвалити проєкт Положення про Громадську раду при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» – одноголосно.

ВИРІШИЛИ:

Прийняти за основу запропонований проєкт Положення про Громадську раду при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Голова установчих зборів Микитка Геннадій підбив підсумки та закрив засідання.

 

Голова установчих зборів                                         Геннадій МИКИТКА

Секретар установчих зборів                                       Олена НАЗАРЧУК