Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпочався прийом документів для участі в установчих зборах нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області

опубліковано 22 листопада 2021 о 13:50

Розпочався прийом документів для участі в установчих зборах нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” із змінами (далі – Постанова № 996) та на підставі рішення Ініціативної групи від 12.11.2021 року при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області формується Громадська рада.

11 січня 2021 року у приміщенні Головного управління ДПС в Івано-Франківській області за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, каб.312 відбудуться установчі збори для формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

На сьогодні Ініціативна група, склад якої затверджено наказом ГУ ДПС в Івано-Франківській області від 12.11.2021 № 538, здійснює організаційні та методичні заходи з підготовки установчих зборів та формує список учасників.

З метою участі в установчих зборах представникам інститутів громадянського суспільства необхідно підготувати та надати на адресу Ініціативної групи оформлену належним чином заяву та інші необхідні документи, визначені Постановою № 996.

Документи на паперових носіях та в електронному вигляді (на флеш-носіях) необхідно надати особисто до 13 грудня 2021 року (включно) за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, каб. 313.

Відповідальна за організацію прийому документів заступник начальника відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС в Івано-Франківській області – секретар Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області Назарчук Олена, тел.: (0342) 77-19-34, e-mail: gromrada.if@gmail.com.

 

 

Ініціативна група з підготовки установчих зборів  для  формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області