Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протокол №2 засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області

опубліковано 26 листопада 2019 о 10:52

П Р О Т О К О Л    № 2

засідання  ініціативної  групи  з  підготовки  установчих  зборів  для формування  Громадської  ради  при  Головному  управлінні ДПС в Івано-Франківській області

26.11.2019                                                                  м. Івано-Франківськ

Присутні: члени ініціативної групи 7 осіб (список додається).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Розгляд та аналіз пакетів документів кандидатів на участь в установчих зборах.

2. Обговорення та визначення процедурних питань проведення установчих зборів.

3. Різне.

З питання 1 порядку денного:

ВИСТУПИВ:  голова Ініціативної групи  Микитка Г., який повідомив,  що станом на 15.11.2019 року заяви для участі в установчих зборах подали 21 інститут громадянського суспільства та оголосив їх список. 

ВИСТУПИЛА: секретар Ініціативної групи Назарчук О., яка зазначила, що усіма ІГС подано необхідний пакет документів, зауважень щодо їх оформлення не має. 

ВИСТУПИВ: голова Ініціативної групи  Микитка Г., який запропонував включити до списку учасників установчих зборів усіх представників ІГС, які станом на 15.11.2019 року подали документи.

ГОЛОСУВАЛИ: щодо включення до списку учасників установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області 21 представника ІГС, які станом на 15.11.2019 року подали необхідні документи.

«За» – одноголосно.

ВИРІШИЛИ:

1. Включити до списку учасників установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області 21 представника ІГС, які станом на 15.11.2019 року подали документи.

З питання 2  порядку денного:

ВИСТУПИВ: голова Ініціативної групи Микитка Г., який запропонував включити до порядку денного установчих зборів наступні питання:

1. Обрання голови установчих зборів.

2. Обрання секретаря установчих зборів.

3. Інформація про проведену роботу Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при ГУ ДПС в Івано-Франківській області.

4. Визначення кількісного та персонального складу громадської ради.

5. Встановлення нового складу громадської ради.

6. Обговорення проекту Положення про громадську раду.

7. Різне.

ВИСТУПИЛИ: всі присутні члени Ініціативної групи, які підтримали озвучений порядок денний.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» – одноголосно.

ВИРІШИЛИ: затвердити порядок денний установчих зборів, запропонований головою Ініціативної групи Микиткою Г.

З питання 3  порядку денного:

ВИСТУПИВ: голова Ініціативної групи Микитка Г., який запропонував розмістити  на офіційному веб-сайті ГУ ДПС в області список кандидатів до складу громадської ради, які братимуть участь в установчих зборах та назв ІГС, які їх делегували. Зазначену інформацію разом з уточненою інформацією про дату, час та місце проведення установчих зборів оприлюднити не пізніше ніж за три робочих дні до проведення установчих зборів.

Крім цього, запропонував секретарю Ініціативної групи Назарчук О. забезпечити повідомлення делегованих представників ІГС про дату, час та місце проведення установчих зборів в телефонному режимі та шляхом розсилки повідомлення на E-mail.

ВИСТУПИЛИ: всі присутні члени Ініціативної групи, які підтримали пропозиції голови Ініціативної групи.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» – одноголосно.

ВИРІШИЛИ: секретарю Ініціативної групи Назарчук О. забезпечити:

- оприлюднення на офіційному веб-сайті ГУ ДПС в області не пізніше ніж за три робочі дні до проведення установчих зборів списку кандидатів до складу громадської ради, які братимуть участь в установчих зборах із зазначенням назв ІГС, які їх делегували, та повідомлення про дату, час та місце проведення установчих зборів;

- повідомлення делегованих представників ІГС про дату, час та місце проведення установчих зборів в телефонному режимі та шляхом розсилки повідомлення на E-mail.

Голова Ініціативної групи Микитка Г. підбив підсумки та закрив засідання.

Голова Ініціативної групи                                                    Геннадій МИКИТКА

Секретар Ініціативної групи                                                Олена НАЗАРЧУК