Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт ГУ ДПС в області про отримання та задоволення запитів на інформацію за січень-лютий 2021 року

опубліковано 09 березня 2021 о 13:42

Протягом січня - лютого 2021 року на адресу Головного управління ДПС в Івано-Франківській області надійшло 12 запитів на отримання публічної інформації.

Своїм правом з реалізації норм Закону України „Про доступ до публічної інформації”, в частині отримання інформації, якою володіє ГУ ДПС Івано-Франківській області, скористалися 3 фізичні особи, 6 фізичних осіб - підприємців, 2 суб’єкти господарювання - юридичні особи та 1 орган місцевого самоврядування.

В лютому 2021 року надійшло 9 запитів на отримання публічної інформації, з яких: 6 від фізичних осіб, в т.ч. 4 від підприємців; 2 від юридичних осіб та одне від органу місцевого самоврядування.

Запити на отримання публічної інформації в січні-лютому 2021 року надійшли: 7 електронною поштою та 5 поштовим зв’язком.

Станом на  01.03.2021 відповідь на запитувану публічну інформацію надано 8  запитувачам у встановлені законодавством терміни та стосовно 4 запитів не настав термін їх розгляду.

Запитувана інформація в січні-лютому 2021 року стосувалася: об’єктів оподаткування та ставок податку на нерухоме майно; матеріалів перевірок платників податків; кількості справ у судах; штатної чисельності працівників головного управління; ставок та податкової декларації з єдиного податку.