Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для податківців Івано-Франківщини провели навчання з питань антикорупційного законодавства

опубліковано 22 квітня 2024 о 08:47

Сьогодні, під час проведення навчання для працівників  податкової служби Івано-Франківщини працівники з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Івано-Франківській області нагадали учасникам про антикорупційне законодавство. Це включає в себе розуміння принципів та положень законів, які стосуються уникнення конфлікту інтересів, декларування майна в т.ч. при звільненні, випадки вилучення декларацій з реєстру  та інші аспекти, спрямовані на запобігання корупції в податковій сфері.

Крім того, під час навчання головний державний інспектор відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Олександра Фільварок звернула увагу на недопущенні витоку службової інформації та детально зупинилися на видах конфлікту інтересів, умовах виникнення, а також напрямах його врегулювання. Закцентувала увагу присутніх на відповідальності, яка передбачена за приховування інформації про можливі конфлікти інтересів та за ігнорування їх врегулювання. 

Навчання для податківців з питань антикорупційного законодавства є важливим інструментом для покращення ефективності та прозорості у податковій сфері, а також для зміцнення довіри громадськості до державних інституцій.