Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На сторожі добропорядності. В податковій службі Івано-Франківщини проводяться антикорупційні заходи

опубліковано 27 грудня 2023 о 10:26

Упередження корупційних проявів в органах податкової служби є основним завданням фахівців відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Івано-Франківській області. З метою підвищення обізнаності працівників ДПС щодо норм антикорупційного законодавства, з ними на регулярній основі проводяться різноманітні роз’яснювальні заходи.

Так, впродовж року, відділом організовано 21 навчальний захід (лекції, семінари, тренінги), також проведено 660 заходів з надання методичної та консультаційної допомоги окремим посадовим та службовим особам територіального органу, зокрема надано консультаційну допомогу і 54 звільненим працівникам щодо особливостей подання електронних декларацій держслужбовців. 

Окрім того, проведено 38 заходів з надання методичної та консультаційної допомоги структурним підрозділам територіального органу.

Протягом 11 місяців року також працівниками відділу з питань запобігання та виявлення корупції вжито 69 заходів щодо запобігання та усунення конфлікту інтересів, проведено (взято участь у проведенні) 17-ти перевірок, 8-ми дисциплінарних проваджень. За результатами яких 8 співробітників притягнуто до дисциплінарної відповідальності, та опрацьовано 11 корупційних ризиків в рамках виконання Антикорупційної програми ДПС.