Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запобігання проявам корупції є єфективним методом боротьби з нею

опубліковано 11 грудня 2020 о 14:30

Працівники відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Івано-Франківській області з початку року для податківців Прикарпаття провели 647 профілактичних та роз’яснювальних заходів, метою яких є недопущення корупційних діянь працівниками податкової служби. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області

Зокрема від початку року проведено 42 навчальні лекції та організовано 605 роз’яснювальних заходів, під час яких надавалася методична та консультаційна допомога з питань дотримання корупційного законодавства.

Також працівниками  відділу з питань запобігання та виявлення корупції обласної ДПС, при здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів, опрацьовано 132 повідомлення (заяви) працівників податкової служби області. За кожним повідомленням застосовано заходи зовнішнього та самостійного врегулювання конфлікту інтересів.

З 9 повідомлень щодо можливої причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС в області до вчинення корупційних діянь або пов’язаних з корупцією правопорушень, жодне не знайшло підтвердження.