Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведення профілактичних заходів з питань запобігання корупції – один з напрямів роботи податкової служби Прикарпаття

опубліковано 13 травня 2020 о 14:19

Як повідомили у відділі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Івано-Франківській області, з метою запобігання корупційних проявів в системі органів податкової служби області, з початку року працівниками підрозділу проведено 197 профілактичних заходів. Зокрема, проведено 14 навчальних лекцій про антикорупційне законодавство, 16 заходів щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та 167 – з надання методичної та консультаційної допомоги в заповненні декларації.

Під час заходів працівників податкової служби ознайомлено із змінами в законодавстві, що регулюють питання із запобігання корупції, наголошено на дотриманні правил етичної поведінки державних службовців в органах ДПС та проінформовано щодо відповідальності за порушення антикорупційного законодавства.

Також, у підрозділі розглянуто 1 повідомлення від платника податків щодо діяльності працівників податкової служби. Інформація про неправомірні чи корупційні дії не знайшла свого підтвердження.

Нагадаємо, звернення громадян та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДПС та її територіальних органів приймає сервіс «Пульс». Номер цілодобової телефонної лінії: (0800) 501-00-07 напрямок «4».