Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС в Івано-Франківській області пропонує на реалізацію заставне майно

опубліковано 09 квітня 2021 о 08:53

У відповідності до судового рішення Головним управління ДПС в Івано–Франківській області пропонується на реалізацію заставне майно ТЗОВ "ЗАХІДРЕМБУД"(IВАНО-ФРАНКIВСЬКА ОБЛАСТЬ, М.БУРШТИН, ВУЛ. САГАЙДАЧНОГО, БУД. 20).

 

 

 

Назва платника,

адреса

Найменування майна та його коротка характеристика

Одиниця виміру

Кількість

Вартість майна за оцінкою суб'єкта оцінної діяльності (тис.грн.)

 

1

2

3

4

5

ТЗОВ "ЗАХІДРЕМБУД"

 IВАНО-ФРАНКIВСЬКА ОБЛАСТЬ, М.БУРШТИН, ВУЛ. САГАЙДАЧНОГО, БУД. 20

Комплекс (частка власності 48/100) за адресою Івано-Франківська обл.,м.Бурштин, вул.Сагайдачного, 26.  Реєстраційний номер майна:10584254

 

 

 

м.кв

 

 

 

351,9

275

ТЗОВ "ЗАХІДРЕМБУД"

 IВАНО-ФРАНКIВСЬКА ОБЛАСТЬ, М.БУРШТИН, ВУЛ. САГАЙДАЧНОГО, БУД. 20

  Нежитлова будівля площею 474,1 кв.м. за адресою Івано-Франківськка обл., м.Бурштин, вул.Герцена, 2. Реєстраційний номер майна: 29753685

 

 

 

м.кв

 

 

 

474,1

 

61,2

 

Продаж майна платників буде здійснюватись на цільовому аукціоні.

За більш детальною інформацією про об’єкти продажу, час та умови проведення торгів можна звернутись до Головного управління ДПС в Івано-Франківській області (Калуський відділ по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом ), тел. (03472) 52026 або до Західно-української регіональної агропромислової біржі (ЗУРАБ, м. Львів тел. +380322948403) з якою  укладено договір  на реалізацію заставного майна.

Нагадаємо, відповідно до Податкового кодексу України (ст.95), у разі непогашення платниками податків податкового боргу протягом одного місяця, територіальні органи ДПС здійснюють за платника податків заходи щодо погашення податкового боргу шляхом стягнення коштів, які перебувають у його власності, а вразі їх недостатності - шляхом продажу майна, яке перебуває у податковій заставі. Такі заходи здійснюються на підставі відповідного рішення суду.