Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 800 тисяч гривень до бюджету сплатило підприємство за порушення у сфері торгівлі алкогольною продукцією

опубліковано 09 лютого 2023 о 08:41

 

Фінансові санкції на загальну суму 786,9 тисяч гривень донарахували одному зі суб’єктів господарювання Івано-Франківщини за виявлені порушення податкового законодавства. Про це повідомляє Головне управління ДПС в Івано-Франківській області.

Так під час проведення фактичної перевірки однієї з господарських одиниць, що належала місцевому підприємству, працівники податкової служби виявили  порушення податкового законодавства під час проведення розрахунків із споживачами. Зокрема: проведення розрахункових операцій через РРО без використання для підакцизних товарів режиму програмування коду товарної підкатегорії згідно УКТ ЗЕД та без зазначення цифрового значення цифрового коду марки акцизного податку (серія та номер) при роздрібній торгівлі алкогольними напоями, а також видачу розрахункових документів невстановленої форми та змісту на повну суму проведеної операції. 

Загалом, впродовж січня 2023 року працівниками обласної податкової проведено 96 фактичних перевірок, донарахування за якими склали 2,7 мільйона гривень, з яких до бюджету уже поступило 2 мільйони гривень.