Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці надають платникам податків та громадянам безоплатну правову допомогу

опубліковано 04 грудня 2019 о 09:17

Як повідомила начальник управління правового забезпечення Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Тетяна Бабій, з 9 по 13 грудня 2019 року в Україні, буде проходити Всеукраїнський тиждень права. В рамках його проведення, працівники податкової служби надаватимуть платникам безоплатну первинну правову допомогу з питань, що відносяться до компетенції органу.

Крім того, за її словами, в тиждень права в податковій службі області  заплановано проведення консультативної телефонної лінії. Громадяни та платники податків можуть звернутись з питань реалізації і захисту прав людини за номерами телефонів (0342) 771861 або (0342) 779659.

Також, право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть реалізувати під час особистого прийому громадян посадовими особами територіальних органів ДПС області.

Нагадаємо, в Україні щороку, починаючи з 2008 року, проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини.

Тиждень права – це масштабний захід, який об’єднує правників, органи влади, громадськість задля просвіти у сфері прав людини. Цього року Всеукраїнський тиждень права пройде вдесяте. У нього навіть буде свій символ – парасолька, яка захищає та об’єднує зусилля усіх задля утвердження прав людини в Україні.

Головні завдання тижня права – показати важливість правової освіти українців, виховувати в них повагу до закону та прав людини, залучити до участі в цікавих правових заходах.