Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Читайте у свіжому номері «Вісника» № 7/2020:

опубліковано 28 лютого 2020 о 12:51

- Що слід врахувати при складанні облікової політики підприємства, аби не припуститися помилок. Як можуть зашкодити підприємству помилкові формулювання в обліковій політиці.

- Кого перевірятиме Офіс фінансового контролю. За що відповідатиме новостворений орган.

- З якою метою запроваджуються електронні акцизні марки, коли буде введено в обіг нові зразки марок акцизного податку для алкогольних напоїв.

- Чи мають право банки нараховувати кредитні проценти та штрафи за несвоєчасне погашення кредитів військовим під час проходження ними військової служби.

- Детально про трудові перевірки. Які підприємства потрапляють до зони ризику. Яка тривалість таких перевірок. Які документи можуть запросити перевіряючі. Чи можуть контролери перевіряти договори ЦПХ. Яка відповідальність чекає на роботодавця за порушення трудового законодавства.

- Огляд поточних індивідуальних податкових консультацій з ПДВ, податку на прибуток, ПДФО/ВЗ/ЄСВ, РРО, податку на нерухомість, плати за землю, ліцензування виробництва обігу спирту/алкоголю/тютюнових виробів та пального, обліку платників податків, туристичного збору.

- Про податкові нюанси за операціями з дисконтування заборгованості — у тематичному огляді роз’яснень ДПС.

- Відповіді провідних фахівців ДПС на актуальні запитання платників податку на прибуток напередодні подання звітності за 2019 рік, що були поставлені під час проведення «гарячої лінії» 06.02.2020 р.

- Як орендодавцю скласти податкову накладну у разі зміни призначення отриманої від орендаря передоплати за оренду держмайна.

- Чи матиме право на податковий кредит замовник, якщо виконавець будівельних робіт у складеній податковій накладній на отриману передоплату вказав неправильну номенклатуру виконаних робіт.

- Все про програмний РРО — інформація від ДПС.

- Які нюанси ліцензування та сплати акцизного податку виникають у платника єдиного податку четвертої групи при заправці пальним власного транспорту.

- Коли відмова у прийнятті на роботу вважається необґрунтованою.

- Про особливості визначення об’єкта оподаткування податком на нерухомість — у роз’ясненнях ДПС.

- Які розміри фінансових штрафів встановлено за порушення норм трудового законодавства та як змінилася процедура їх накладення.

- Які вимоги п’ятої оновленої «антивідмивної» директиви ЄС щодо віртуальної валюти, передплачених карток, реєстрів бенефіціарів. Які країни поповнять перелік країн з високим ризиком відмивання коштів. До чого слід бути готовим українським бенефіціарам.

- Черговий огляд практики Верховного Суду у податкових спорах.

- Як індексується зарплата у лютому — березні 2020 року та нараховується компенсація за несвоєчасну виплату доходів.

 

http://www.visnuk.com.ua/uk/issue/5739