Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Тисмениччини обговорили погашення заборгованості із заробітної плати та соціальних виплат

опубліковано 21 листопада 2019 о 14:28

Днями,  під головуванням першого заступника голови Тисменицької районної державної адміністрації Володимира Заника, відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

У засіданні взяв участь начальник Тисменицького управління Головного управління ДПС в Івано-Франківській області  Адамович  Олег. 

Посадовець розповів про заходи, які вживаються податковою службою Тисменничини з метою погашення заборгованості з єдиного соціального внеску та за дотриманням роботодавцями норм трудового законодавства, зокрема, виплати заробітної плати на рівні, не меншому ніж мінімальний розмір, встановлений законодавством.

В ході обговорення прийнято рішення, про продовження Тисменицьким управлінням ГУ ДПС в Івано-Франківській області роботи  щодо скорочення заборгованості з ЄСВ. Також керівництву Тисменицького управління запропоновано подати на розгляд обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, списки керівників підприємств, які допустили заборгованість.