Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Господарська одиниця на яку суб’єкти господарювання реєструють програмний реєстратор розрахункових операцій має перебувати на обліку в податковій службі

опубліковано 18 квітня 2022 о 15:34

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області нагадують суб’єктам господарювання, які планують зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій, що господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО має перебувати на обліку в податковій службі. Для цього необхідно подати до податкової служби повідомлення про об’єкти оподаткування або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП.

Реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (J/F 1316604), що подається у електронній формі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків через Електронний кабінет (портальне рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (АРІ)) або засобами телекомунікацій).

Після включення ПРРО до реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій та завантаження програмного забезпечення такий ПРРО може використовуватись суб’єктом господарювання.

Нагадаємо, Державна податкова служба розробила покрокову відеоінструкцію щодо завантаження програмного забезпечення «ПРРО Каса».

З покроковою відеоінструкцією «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса» можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/Програмні РРО/Відеоуроки/Як завантажити програмне рішення ПРРО Каса (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/).