Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ірина Верб’яна представила податківців Івано-Франківщини у книзі «Творчі податківці 1990-2020»

опубліковано 02 липня 2021 о 15:17

                                                        Україно, тебе не здолати,

                                                        Бо сини твої стануть на смерть.

                                                        Вони будуть тебе захищати,

                                                        Свою землю і рід наш увесь.

                                                                                             Ірина Вербяна

Ірина Верб’яна – почесний ветеран податкової служби Івано-Франківщини, знана своїми колегами не лише як досвідчений фахівець, а й як багатогранна творча особистість.  Людина, з тонкою душевною організацією, яка вміє не лише побачити красу довкола, а й передати свої відчуття, розуміння прекрасного іншим через поетичне слово.

 

Саме її  поезія увійшла до збірки “Творчі податківці 1990-2020”, яка присвячена 30 -річчю Державної податкової служби України (відзначалася торік – 2020 р.)

 

З нагоди видання книги, а також професійного свята – Дня податківця України, під час урочистих зборів в Головному управлінні ДПС в області заступник начальника ГУ ДПС в області Віктор Глушпенко від імені всього колективу привітав Ірину Володимирівну з черговим творчим здобутком та особисто вручив їй ювілейне видання, а також побажав їй міцного здоров’я, наснаги та поетичного натхнення. Також пам’ятну книгу вручив і заступнику голові громадської організації асоціація ветеранів ДПС України в Івано-Франківській області Марії Семанів.

 

Довідково: Ірина Верб’яна працювала в органах податкової служби Івано-Франківщини понад 13 років, входить до складу ГО «Асоціація ветеранів ДПС України» в Івано-Франківській області. Друкувалася в українському греко-католицькому часописі «Нова зоря».