Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронну форму звітності обрало більшість платників Прикарпаття

опубліковано 18 листопада 2022 о 13:29

Майже 31 тисяча платників податків Івано-Франківщини відзвітували в жовтні до податкової служби – більшість з них (99%) обрала електронну форму звітності. Про це повідомляє Головне управління ДПС в Івано-Франківські області.

Загалом в жовтні п.р. обласною податковою службою отримано від платників більше 77 тисяч звітних документів. З них 15,2 тисячі документів склала звітність з ЄСВ, 4,2 тисячі – з акцизного податку, трохи більше 4 тисяч – з ПДВ, тощо.

Для подання звітності до податкової служби майже 4 тисячі платників скористалася Електронним кабінетом платника податків.

Електронний кабінет платника податків – доволі зручний та функціональний сервіс податкової служби. Ним можуть скористатися як фізичні особи – громадяни, так і суб’єкти підприємницької діяльності, до прикладу, для отримання довідок, запитів тощо.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою http://cabinet.tax.gov.ua .

Податкова служба нагадує, що у зв’язку із введенням воєнного стану, режим онлайн роботи Е-кабінету скорочено, наразі робота сервісу триває з 8:00 до 18:00 год. в робочі дні. Такі заходи запроваджено з метою захисту прав платників в частині збереження та захисту баз даних.