Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року страхувальники Івано-Франківщини сплатили майже 1,4 мільярди гривень єдиного внеску

опубліковано 07 квітня 2020 о 16:54

За січень-березень 2020 року страхувальники Прикарпаття сплатили 1393,3 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 376,3 млн гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Найбільші суми надходжень з єдиного внеску забезпечили платники податків, які перебувають на обліку в місті Івано-Франківську – 617,5 млн грн, в Коломийському районі -141,3 млн грн та Калуському районі - 94,6 млн гривень.

Нагадаємо, податкова служба підготувала серію відеоуроків, у яких роз’яснює, як правильно користуватися електронними сервісами.

П’ятий відеоурок присвячено поданню звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску.

Переглянувши відеоурок, користувачі зможуть дізнатися, як створити та правильно заповнити в Електронному кабінеті цей звіт, а також підписати та відправити його до контролюючого органу. Крім того, відео доступне на ютуб-каналі ДПС.

Інформацію щодо реквізитів рахунків, на які необхідно сплачувати єдиний внесок розміщено на субсайті ГУ ДПС в Івано-Франківській області в розділі «Бюджетні рахунки».