Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Прикарпаття надано майже 28 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 17 березня 2020 о 14:17

Фахівцями податкової служби Прикарпаття за два місяці 2020 року надано 27920 адміністративних послуг. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Найбільшу питому вагу займають послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Цією послугою скористалось 9819 мешканців, що становить 35,1 відс загальної кількості наданих адміністративних послуг.

Послугою з видачі відомостей із Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків скористалось 4908 громадян. Отримали витяги із реєстру платників єдиного податку – 2787 осіб. Платники єдиного податку зареєстрували 2376 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат.  

Для здійснення фіксації розрахункових операцій суб’єкти господарювання зареєстрували в податковій 1316 книг обліку розрахункових операцій. Для торгівлі підакцизними товарами суб’єкти господарювання отримали 726 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 581 ліцензію на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Також податківці видали 770 довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Нагадаємо, отримати адміністративні послуги можна в Центрах обслуговування платників, які діють при районних ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області або за допомогою сервісу «Електронний кабінет». Перелік адміністративних послуг, бланки заяв та зразки їх заповнення розміщено в розділі «Адміністративні послуги» на офіційному порталі Територіальних органів ДПС в Івано-Франківській області.