Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коломийська державна податкова інспекція ГУ ДПС в Івано-Франківській області

опубліковано 13 квітня 2022 о 12:09

Схема проїзду:

Місце паркування: біля адмінприміщення ДПІ

Адреса: 78203, Івано-Франківська область, Коломийський район, м. Коломия, вул. Богдана Хмельницького, 3

Контакти: - телефон/факс приймальні (03433) 5-10-00, 2-44-10

Код органу - 0907

Керівництво: Кирик Іван Васильович  - начальник Коломийської державної податкової інспекції  ГУ ДПС в Івано-Франківській області

 
 Контакти для подання усних та електронних звернень громадян
 

Громадяни можуть викласти усні звернення до ДПС, відповідно до Закону України «Про звернення громадян» (зі змінами та доповненнями), засобами телефонного зв’язку через Контакт-центр ДПС за телефоном 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «3». 

Електронні звернення від громадян приймаються ГУ ДПС в Івано-Франківській  області на електронну адресу

 if.zvernennya@tax.gov.ua

у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника. Підпис громадянина в електронному зверненні може бути відсканованим, сфотографованим. Також опрацьовуються електронні звернення громадян, підписані з застосуванням електронного цифрового підпису.

Звернення, оформлене без дотримання вимог частини восьмої статті 5 Закону України «Про звернення громадян» буде повернуто без розгляду через десять днів від дня його надходження.

Графік особистого прийому громадян

Про подання запиту на отримання публічної інформації

1. Інформацію про документи, які перебувають у володінні органів Державної податкової служби України, розміщено на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України (www.tax.gov.ua), субсайтах територіальних органів Державної податкової служби України.

2. Запит на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, може бути подано в робочий час згідно з правилами внутрішнього службового розпорядку:

з понеділка по четвер з 8 год. 00 хв. до 17 год .00 хв.,в п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год .45 хв.,перерва на обід з 12 год. 00 хв. до 12 год .45 хв., 

- на поштову адресу (на конверті вказати "Публічна інформація"):Головне управління ДПС в Івано-Франківській області,вул. Незалежності, 20, м. Івано-Франківськ, 76018;

- на електронну адресу:   if.publicinfo@tax.gov.ua                                    

- факсом: (0342)77-19-10;

- за телефоном: (0342) 77-18-63.

В усній формі особисто посадовим особам сектору розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації управління організації роботи ГУ ДПС в області (зал № 3 Центру обслуговування платників податків Івано-Франківської ДПІ).

 

Форма звернення

Форма та порядок надання запиту